Heey^^

Heej idag har jag vart på smultronstället! Värsta supergott var det! Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag tog men det var någon men typ bananer och en mexikanare på toppen!;) Just nu har jag inte så mkt att göra bara sitter här och skriver lite men jag tror att jag ska köra lite moppe sen vi får se haha;) Men det känns som om jag typ inte har nått att göra i sommar så vad ska ni andra göra om du vill så kanske vi kan hitt apå nått;) Men aja nu ska jag göra nånting annan än att sitta här hehe;) Puss på er!<3
/EllinorSofieWiklund


An:D

Heej på er!;) Idag har jag vart på stan med An och shoppat! Jag köpte inte så mkt bara 2 par björn borg trosor och ett par shorts superfina är dom..;) Sen så ska jag spela golf med disa och mia hoppas att det går bra:D

Yeeey^^

Heej på er;) Idag har jag inte gjort så mkt vart med några kompisar och kört lite moppe.mkt roligt.;PSnart så ska jag på fotbollsträning med Derby<3 ska bli mkt kul..;) Detta inlägg blir inte så lång för jag har inte så mkt att skriva om så jag sätter punkt snart! Puss på er!
/EllinorSofirWiklund

Elle love^^

Jag vill bara säga att jag saknar alla tjejer i 8H! Ni är så jävla underbara ni fattar inte hur mkt ni betyder för mej! Vi ska ha det bäst i 9:an;) pusspuss<333


Älsk<3

Heej på er jag har vart med Diana som sov över hos mej,det var superkul..Vi gick asmkt lite överallt. Men vi gick bara i ryd men ändå.Sen på kvällen var jag och diana med hannes,matte och ocke mkt trevligt.:D
Idag så har jag inte gjort så mkt vart på stan med syrran,köpte två toppar och en eyeliner! Det finns inte så mkt att göra eftersom vädret suger! När jag och Diana skulle sova så började det att regna och sen blixtra OCH åska!! Det var jätteläskigt så jag och Diana låg i min säng i typ 1h och räknade hur lång tid det tog mellan blixten och mullret, Diana höll oxå en liten konferans om ljudet och ljuset i blixten,.;)
Puss på er!;)            
/EllinorSofieWiklund

Jippi!

Heej på er!;) Idag ärjag extra glad för snart kommer Diana hit! Det ska bli superkul att träffa henne igen för vi har inte träffats sen skolan slutade. Jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra men nått kul blir det väl hoppas jag.:) Vi kanske går på en promenda vad vet jag?;)Kanske tar en glass?:D Aja men jag ska inte sitta här och skriva tråksaker som ingen vill veta ändå, men jag vill bara säga en sak till. Jag älskar dej DIANA!    Puss på er!
/EllinorSofieWiklund


Hjälp!

Heej på er!;) Jag planerar snart och färga håret igen men jag har bara ett problem..Jag vet inte i viklen färg! Snälla hjälp mej!...


Släkten!

Heej på er!;) Idag kommer släkten för att jag har fyllt år! Jag vet det kanske är lite för sent jag fyllde ju faktiskt den 16juni men bättre sent än aldrig lr hur?=) Det käns som om jag är den tråkigaste personen i världen för att jag har bara önskar mej pengar superkul..Men jag behöver ju oxå pengar till bensin för moppen! Nu är det bara ca 3 dagar kvar tills den kommer och jag dör av längtan..:D
Annars så kommer jag inte att göra så mkt mer men släkten tar ju sin lilla tid när dom kommer och dom kommer säkert att vara kvar ganska länge. Men men det ska ändå bli kul att dom kommer men mesta av allt att man får Pengar! Vilket jag behöver för jag är luspank.
Jag saknar verkligen alla mina kompisar så om det är nån som vill hitta på nått med mej så hör av er! Puss på er!
/EllinorSofieWiklund


Midsommar!

Heej på er!:) Idag är det midsommar och vi har gäster! Det hände en liten kul sak när vi skulle äta lunch..
Vi skulle sitta ute och äta och solen sken och alla var glada men precis när vi sattit oss så började det att regna men alla var fast beslutna om att vi skulle sitta kvar eftersom det var midsommar så vi satt kvar och alla tog av sig sina solglasögon och precis när alla glasögon var borttagna så slutade det att regna och solen börjadeatt lysa igen, så det var bara att sätta på sig brillorna igen..:) Haha jag vet att det inte verkar så roligt men det var det om man var där..;)
Puss på er!;)    
 /EllinorSofieWiklund






Yees!:D

På tisdag kommer min moppe och jag är överlycklig!:D Men tyvärr så kommer jag inte kunna köra på ett tag eftersom jag inte har nått körkort:/ Men i mitten av juli ska jag kunna köra så skaffa en hjälm så kanske jag kan skjutsa er!
Eve och jag hade tänkt och köra ner till ryd igår men när vi precis hade tänkt att åka så kom vi på att vi bara hade en hjälm så vi åkte runt i jägarvallen som galningar och föskökte att få tag i en hjälm åt mej men ingen jävel var hemma(Jag fattar inte vart alla männsikor tagit vägen!!) Men men vad ska man göra..men sen så kunde vi ändå inte åka för att oljan tog slut och vi hade ingenting att fylla på med så vi gick helt enkelt in och satte oss vid datorn.Sen blev det film. Jag tror att det var den sorgligaste filmen som jag någonsin har sett! Jag tjöt som fan nästan hela tiden det är en film som ni bara måste se och den heter "Raise your voice" Den filmen var helt underbar! Puss på er! ;)
/EllinorSofieWiklund


Älsk<3

  Heej på er! Idag vaknade jag upp med eve i hennes rum mkt konstigt..;P Men det var ju inte det egentligen eftersom vi sov över hehe..Vi hade inte gjort så mkt bara kollat på film,kört moppe & kollat i en gammal skolkatalog, vill bara påpeka att min vän AN! var med i den..Hon gick ju på solhaga och vi tittade i den för i den finns ju oxå bjk. An var jättegullig när hon gick i 5:an om nån tittar i den katalogen så står hon längst upp åt vänster med hästsvans och lugg. SUPERSÖT! Såg oxå jättemånga andra personer som jag känner idag..ni är oxå för gulliga!;)  Puss på er:)
/EllinorSofieWiklund

  Älsk<----->EllinorSofieWiklund 

                                   


Blondin!

Ett litet samtal mellan An & blondinen elle!;)

 Blondinen: Ja, jag vet men jag behövde ju bara betala 500 så jag tjänar ju på det An :P

An: Jo men du borde få det gratis!tycker jag;P

Blondinen: Haha men det är inte så faligt det kostar egentligen 300 att laga glaset men eftersom min är försäkrad så kostar det bara 500:):)

An: Elle läs det du skrev igen, det kostar 300 men du betalar 500?


                            HAHA LYCKAT ELLINORSOFIEWIKLUND! :D


"Moppe";)

Heej;)
           Idag ska jag mia och pappa åka och köpa min efterlängtade moppe! Men vi ska inte bara köpa det utan man måste oxå ha en hjälm så det ska vi prova oxå..Men jag vet inte vad jag ska ha för nån eftersom den oxå måste passa till moppen så att inte moppen är röd och hjälmen är typ..orange!;) För övrigt så ska jag inte göra så mkt mer men det är ändå en ganska stor grej med att prova hjälm..haha;)   

                                                                                                             Puss på er!



Rolig dag!;)



                                  Hej! Bara så att alla vet så fyller jag år på måndag mkt trevligt..GRATTIS TILL ELLINOR!
                                         Eftersom jag fyller 15 så har jag idag vart och kollat på en moppe(!):D
                           

                          
                Men jag har oxå vart med An på morgonen och det var som sagt hon som hjälpte mej med dom 
                                          första stegen i bloggen.;) Så tack så mycket An igen!

                                                                                                                                        puss på er! /Ellinorsofiewiklund


                                        

Om mig, EllinorSofie

Hej på dig, jag är Ellinor och har precis börjat blogga.
Det som kommer att stå i min blogg är vad som händer i mitt liv med mina vänner & familj.
Jag spelar både handboll, fotboll & golf på fritiden men älskar oxå att shoppa.
Jag har en tvillingsyster som heter Maria.




& så vill jag tacka min vän An, som har hjälpt till med bloggen.

Puss på er ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0