"Ofta Du tränar"?

Känner mej utpumpad nu efter ett styrkepass med fotbollen, man kan säga att det verkligen behövdes! x) Nu är jag biieeff igen! =)
När jag var där träffade jag helt plötslig min kompis, Mattias Jonsson därav rubriken. Nej, det va inte jag som frågade om han tränade det va han...(inte okeej)))
Han sa verkligen:
-Ofta du tränar!?
Jag menar, om nån tränar så är det väl ändå jag? ;)

Nu ska jag duscha o sen blir det franskaläxa! (Y)




Blah Blah Blah

Mysig skoldag förutom min äckliga kompis Oliva Dagerstig. Förklaring:

Jag och Olivia sitter på fysiken den sista lektionen idag. Olivia håller i mitt stora blåa sudd och säger:
O:- Det skulle vara kul att kasta detta i ditt huve! x)
E: - Ehh..hahaha...hmmm :O

Helt plötsligt har jag väldigt ont i pannan då Olivia har kastat suddet i min panna..Snacka om en ond & äcklig kompis. BUT I love her anyway. <3 :D (
www.arandano.blogg.se )


Ska väl få ut min hämnd på henne senare, men nu blir det att fixa sig lite o sen fika med An! =)


Suddig bild o gammal! ;) Men den va tyvärr den ända jag hade "/
<3


You died for me, now I have to live for you




Väldigt ful bild men den får duga idag. =)
Skola idag, det är tisdag och det innebär Subway med Olivia! :D Nu ska jag bara plugga till provet imorrn och hoppas det går bra(Y) Btw, så är det snart Påsklov vilket ska bli så jävla skönt! Ska bara stå ut i 2 dagar till, vilket blir ganska lätt tror jag med 2 slappa dagar! (Y)

Kom inte på någon rubrik

Hejsan, skola idag. Inget speciellt hände tyckte inte jag iaf. Efter skolan däremot var det väldigt kul! Gick med Cornelia (min kompis) när hon skulle ta hål i navel. ;) Det var mkt underhållande tyckte jag. Så kul så att jag filmade, o den filmen kommer väl upp på bloggen senare förhoppningsvis ;D
Sen efter det blev det ut till Lambohov för att prova träningskläder med fotbollslaget, helt okej(Y)
Nu blir det att käka, plugga en massa så att jag sen bara kan ta det lungt typ imorrn eller någon annan dag! (Y)

Oh Romeo, where do you have your Juliet? Romeo where's your girlfriend?

Hejsan! Vart på Ikano idag med mamma, eftersom jag är pank (nästan), fick mamma betala! ;)
Det blev inte så mkt bara en tröja, bilden nedan! Nu ska jag börja läsa min franskabok som jag har redovisning på imorrn, kommer gå bra känner jag! (Y)



Tjocktröja- Carlings-399kr

.



Dear diary, love sucks...

Remember me? I was your bestfriend, when you were single.

Jag är jätteglad över att fysikprovet är över och att det är fredag! (Y)
Måste bara säga att på den sista lektionen som var matte, satt jag och mina kompisar o diskuterade ett och annat. Och jag kom fram till, eller jag visste det innan men men, snubben i "500 days of summer" Är sjuukt lik min kompis Rikard Serebrink! :D



Vad var det jag sa? ;)


I'm better than you Ex, and better than your Next

Hejsan, idag är en glad dag. Det är bara en glad dag. Eller det finns ju anledningar.

1. Vi hade sovmorgon.(Y)
2. Det var chokladpudding i skolan.(Y)
3. Det är våffeldagen.(Y)
4. Det var en slapp dag i skolan.(Y)
5. Det är vampire diaries ikväll. (Y)


Det ändå väldigt dåliga med denna dag är att man måste plugga fysik inför det stora halvkursprovet imorrn! Jag är inte pepp på det och jag känner mig inte säker på det heller. :/ INTE OKEJ!
Nu ska jag fortsätta plugga mycket seriöst fram tills Vampire Diaries som börjar klockan 8 på kanal 6! :D


"Don't cross the line"- "Then don't draw it"

LALALALALAALAA..Pluggandet går inte riktigt som jag tänkt mej, men nu är jag seriös och ska sätta igång med det. Skulle bara slänga in ett nytt inlägg för jag hade typ ingenting att göra *Host*..
Vad gjorde jag då ist för att plugga? Jo, jag drog ner på stan för att träffa Evelina www.nocciola.blogg.se , vi tog en fika och hade det allmänt mysigt. Tack för kvällen!
Nu när jag fick gå på stan och fika så blev jag mkt mer studiemotiverad inför detta förbannade fysikprov! Vilket bara är possitivt! Önska mej lycka till för nu sätter jag igång" (Y)



Your Shadow Weighs A Ton





Jag överlevde en ganska slapp dag i skolan idag. Chillade för det mesta men hade ändå ett franskaprov som var jag var tvungen att skriva. Jag vet ärligt talat inte alls hur det gick, svårt att säga. Vi får helt enkelt vänta tills jag får tbx det! Hoppas på en possitiv överraskning! (Y)
Imorgon ser det också ut att bli rätt slappt, sovmorgon och börjar då 9:40. Idrott,kemi,lunch och franska.
Ja, jag tror jag ska överleva den dagen också. Det ändå som förstör denna underbara stämming som finns nu är att vi på fredag har fysikprov, ett Stort  sådant också!  Ska nu börja plugga lite på det nu så jag inte failar totalt!

Lägger kanske upp ett till inlägg lite senare, beror på när jag tröttnar på fysiken! (Y)

Hejsan

Orkar inte skriva något mer idag, måste plugga. Har fortfarande inte pluggat. Men nu är jag gladare tack vare Oliva Dagerstig arandano.blogg.se <3

When the sun shine, we'll shine together

Hejsan pluggandet går inte alls bra. Har inte börjat, vet inte om jag ens orkar. Bryr mig helt enkel inte längre. Dampar loss bara. Ibland kan du göra mig riktigt irriterad! Jag vet inte hur du tänker, vilket gör mig frustrerad. Orkar bara inte med allt nu. Du kan inte fortsätta så som du gör. Jag bryr mig inte om hur du gör det bara du gör det snart. Din tid rinner ut och det vet du.

Försöker lugna mig lite så jag vill börja plugga, lyssnar på musik och hoppas att det funkar(Y)
Slänger kanske in ett till inlägg senare så får ni kanske veta hur det går för mig, men en sak kan jag säga nu. Ett STOR IG på hela mej och hela denna dag, men det största IG:t idag går till dig.


Tittar på lite sommarbilder oxå, tänkte att det kanske kan få mig på lite bättre humör. Det är kul att kolla på dom, förutom att man saknar sommaren så hilma mkt när man kollar på alla bilderna. Men det gör mig ändå lite glad, i denna mörka sal.


Frankrike<3

That's what she said?

Hejsan, den hemska tisdagen i skolan är äntligen över och nu väntar bara franskan på mej hela kvällen.
Lycka till Ellinor (Y)


Btw, här har ni min nya piercing! (Y)


We are family


Avslutning igår med bästa laget, många tårar blev det men oxå en hel del skratt.
Började med Go-kart ute i Hackefors, underbart kul. :D
Sedan vidare till Von-Duva( heter det så) x) med relax i poolen och bubbelpoolen, buffé men chips läsk,godis med mera.
Avslutade på Ekoxen med buffé med lax,musslor,kött,pastasallad med mera. Roliga bilder under åren o priser till alla. Kommer verkligen sakna er alla nu när alla väljer olika vägar, hoppas det går bra för alla i framtiden.
Men kom ihåg, om sådär 30år så är det dags för ett korplag! :D

Älskar er tjejer, ni är bäst! <3

I can't wait for you forever, you know

Heejsan,
Idag var jag ju såklart i skolan, hände inget sp som är värt att nämna. Det är fredag vilket är bra o man blir på extra bra humör då. Ännu roligare är det nu när solen äntligen lyser! ;)
Direkt när jag kom hem satte jag på Spotify som jag har längtat till hela dagen! Skulle aldrig överleva utan musik har jag kommit på x)
Nu blir det att fixa sig lite för senare ska jag ut till Tokarpshallen för att fotografera handbollsmullar! Ska väl bli kul hoppas jag om jag får några bra bilder! =)
Senare ska jag hinna med att träffa min plattmask o kanske nårga andra roliga mullar hänger på;) Alltid lika kul att träffa dom och vi får se vart kvällen leder. (Y)


Don't..just, don't


Det spelar ingen roll om du gör det nu eller sen. Men i slutet måste du ändå välja.
Du kan inte ha båda

Jag är en vampyr¤ Ja, jag bits!

Allting kommer verkligen på en gång i skolan, i några veckor har vi typ ingenting o helt plötsligt blir man bombad med läxor/ prov, you named it!
Vet ni vad det beror på?
Svar;
Lärarna är dåliga på att planera, dom pratar inte med varandra, så allt blir fel i slutet.

Jag tror vi har typ 7 prov eller nått på 4 veckor, eller vad nu min kompis Olivia Dagerstig kom fram till..Helt sjukt man vill bara självdö (som Olivia brukar säga när vi är i skolan).

Jag har väl ingen anledning? till att skriva detta inlägg men folk tke jag är seeg på att uppdatera, o man kan ju skirva om skitsaker. Inte för att detta är det för detta rör många av dagens ungdomar!
Okeej, nu lät jag som nån politiker eller nått, läskigt.
Aja, imorrn, skola;
Cornelia kommer tillbaka, I bet she's a brownie! ;)
Franska, ska faktiskt bli kul, för Linnéa säger att hon kommer ha franska med oss. Det gillas starkt! (Y):D
Fysik- I die inside...(emo)
Vi slutar tidigt imorrn, tror/hoppas jag, efter det blir det gym med Löken och Hamstern. Synd att jag äger ut dom varje gång (Y) Har dom nån chans?
Svar: Aldrig! But I love them anyway (Y)

Okeej, ni har antagligen slutat läsa detta inlägg och har ni inte det får jag bara gratulera er! Ni har just läst världens tråkigaste/meningslösaste? blogginlägg.
Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera inlägg med flera bilder! (Y)

Bye biiitches! <3



RSS 2.0