Tattoo


Sjukt nöjd


Håltimme

Hej bloggen! Har nu håltimme, fram till 15:40 då min sista lektion för dagen börjar. Rättskunskap fram till 17:00, jippi. Dagen har hitills vart ganska lugn med endast lite samhäll och körlektion, eller denna dag kunde inte blir mycket bättre.
När skolan slutar blir det mer plugg ikväll, i form av biologi då vi har prov på onsdag. Just nu känns det som om jag inte fattar nått, men men.
Jag taggar skitmycket tills imorrn, då jag ska gå o tatuera mig! Äntligen, har väntat sjukt länge på att få göra det. De äger ocg va 18 tillslut. Bild på tatueringen kommer ni med andra ord få se imorrn, hoppas verkligen att den blir bra.
Börjar bli lite smått nervös, inte så mycket för att det kommer göra ont. Utan jag är skiträdd för att det inte ska bli bra, och jag ska vara missnöjd. Men jag tror att det kommer bli awesome.
puss&sånt.

Bjuder på en härlig random bild från sommaren.
Längtar redan till nästa.


Lördag

Denna bild sammanfattar min lördag, kul.
Men det blir bättre sen med en liten roadtrip till okänt ställe.


Äntligen Fredag!

Gud så skönt att det är fredag och helg, precis vad jag behövde.
Slutade ganska tidigt, 13:10 för att va exakt. Gick ner till hemmakväll och köpte mig en riktigt stor godispåse som skulle användas då jag skulle plugga körkortsteori. Det slutade med att jag gick hem och åt upp nästan allting medans jag kollade facebook och sen somnade jag på sängen och sov i nästan två timmar. Helt sjukt men det va värt det, för nu känner jag mig pigg igen och redo för att inta stan ikväll med världens gulligaste Elli.
Men innan det kan göras måste jag först städa rummet, fixa mig (nyduschad) och äta någonting.
Jag har en känsla av att detta kommer bli en bra fredagkväll på stan.
Puss.

Dränkt katt?



RSS 2.0