Just keep it up bro, that's all I can say

Såklart att man ska göra ett misstag det första man gör på morgonen! Försover mej lite--> stressar skitmkt
---->springer till skolan---> får veta att vi har sovmorgon och inte börjar förns om typ 40min. GREAT! (emo)

Ja, denna onsdag i skolan. Vad ska man säga? Finns det nått o säga? Ehm,?

Vi hade hållbar utveckling på morgonen, gjorde inte så mkt men jag ska ta tag i det, de kommer bli klart OCH det kommer bli asbra.! Matten sen då, känndes som om lektionen va typ 10min o det är ju bara bra.(Y) Fattar inte så mkt men det är som jag brukar säga (eller?) det löser sig.
Franska slod sen på schemat, kan inte bestämma mej om jag ska läsa steg 4 eller inte..Måste tänka över det eftersom den ger meritpoäng, men det är ju helvetet själv enligt mej. x)
Sen efter det hade vi lunch...åt "mat" om man nu kan kalla det det.
Sen var det dags för Fysikprov...inga kommentarer om det men det känns jävligt skönt att ha det klart så jag nu bara kan fokusera på idottsprovet. Som förövrigt är imorrn, det är på 50 sidor o jag har snart läst igenom allting! Dukitg flicka! (Y) Ska väl börja typ nu o läsa klart allting, sen kanske man läser det en gång till vad vet jag?

Hoppas på en bra dag imorrn, o att verkligheten inte hinner ikapp oss(A)

When I hear THAT word, I die a little inside

Detta var en underbar dag, den va helt helt helt underbar..
Vi va lediga från skolan för att våra lektioner var inställda o jag tog en fika med kompisarna. Olivia,Cornelia och Löken. Allt var jättebra o vi åt semlor med vaniljkräm.
Sen hade jag utvecklingssamtal, inga kommentarer om det, eller jo en kan ni få. Bra.
Men det var efter samtalet, när jag kom hem som det hände. Därav rubriken...


 


¨¨ALLA <3-NS DAG¨¨

Det här lär ju bli en spännande dag. Gick upp extra tidigt (kl, 10) även fast det är helg. Detta gjorde jag för att kunna börja plugga så tidigt som möljigt, och jag tror inte jag har fattat tidigare hur mkt det är i varje ämne. Till exempel i idrotten, det är 60 sidor eller nått sånt! Helt sjukt..(emo)
Dessutom ska jag hinna med en massa annat denna dag oxå som till exempel städa rummet, träna golf med mera. Hur fan ska jag hinna detta, men man gör ju helst allt idag..Vem fan vill sitta o plugga en lördagkväll..
Daaah, I've a life, I don't do homeworks at weekends..
Kan nog inte skriva så mkt mer nu, det slösar min värdefulla tid med mina läxböcker som MÅSTE bli klart idag (paniik)..

Hoppas ni har en bättre alla <3-ns dag än vad jag kommer att ha.

(Fick en liten överraskning på morgonen, vid kudden låg en pressentpåse med chokladhjärtan,en badbomb och ett gosedjur, Tack så mkt Mamma, <3)



[HAPPY BIRTHDAY]






Idag har hela släkten vart hos min morbror för att fira min lilla kusin Oliver som fyller 1år idag, GRATTIS!

@Datasalen

Heeej bloggen, 0l!\/!@ och £||!n0r häär!

Vi sitter då i datasalen på vår skola katedral. Vi "jobbar" med en hel del saker, bland annatvåra gymnasieval.
I dag ska vi gå o panta en flaska, det gör vi för att inför våra lärare daska.
0l!\/!@ har en ögonfrans i ögar som jag snart ska dra ut, det kommer bli ett jävla tjut.
Dags att sticka innan Gudde får hicka.

Bye Bitches!


~When it was good~

Det finns inget ljus i livet nu, inget mål, ingenting som jag vill komma fram till. Det är bara som en väg som jag går på för att jag måste. Det känns som om jag inte kämpar för någonting, men vad finns det att kämpa för egentligen? Jag har kastat bort allt. Allt.
Jag skulle slippa allt det här, åkt iväg ett år o ingen skulle behöva se mig såhär. Men ska jag åka bort nu? Svar nej, jag ställde in det. Bara för att det känndes rätt då, men gör de det nu? Nej, jag skulle ge allt för att åka bort. Bort från mina vänner, bort från famlijen, bort från skolan, bort från klassen. Bara för att ingen ska behöva se mig så som jag är nu, för det är inte jag. Det finns ett annat jag som har gått och gömt sig för tillfället, och jag är inte säker på om den personen kommer komma fram igen. Jag ska försöka, tvinga fram den för er. Ni tänker säker att det inte är nått fel på mej, att jag är som jag alltid har vartit. Men om ni då såg min insida. Hur jag känner inombords, under det hårda skalet av ett såkallat pokerface. Ni skulle bli besvikna om ni såg det, för det finns ingenting där längre. Det är bara ett tomt rum, ingenting av det som jag hade förut finns kvar. Mitt hjärta, mina lungor, allting är borta som rent logiskt håller mej vid liv är borta. Och ni kan inte andas åt mej, det måste jag göra själv. Ni kan hjälpa mej att få tillbaka hjärtat, men ingen kan få det helt igen, inte ens du.
Det enda jag hoppas på nu är att ni finns kvar, finns där för mej, när allt detta är slut. Hur lång tid det än kommer ta, ni ska kunna vänta föralltid om jag verkligen betyder något för er. Om under denna tid ska ni förstå mej, stötta mej. Men bara det, för det finns inget mer som ni kan göra för mej nu.


¤Kan du måla allt med färger i en vind?¤









*Top Chef*






Visade min familj mina bakningsskills, resultatet vågar jag inte visa upp..
Men man kan säga att jag inte är så populär i familjen längre..(Y)

RSS 2.0