En Prinsessas Dagbok

Hejsan!:D Jadå, då var det fredag igen då.;) Idag slutade vi 11.20 för vi hade komp!.xD Sooft.
Kom hem och gjorde inte så mkt fram tills typ halv 3 då mia slutade och ringde. Hon ville att jag skullle åka ner till stan med moppen för att hämta henne efter att hon hade slutat..=)
Började åka men det kunde ha vart bättre.xD Åkte lite men det blev för halt så innan jag visste ordet av så hade jag ramlat och glidit typ 3 m på vägen. Inte kul. fan va ont det gjorde, det måste jag säga!
Aja, men det var typ bara det som hände idag som var värt att nämna.. ahah jag har inte så mkt att skriva om, men, men.
So Long Suckers!<3

En Prinsessas Dagbok

Ja ni, så var det  helg igen. Jag har inte gjort så mkt men i fredags var jag med eve på kvällen och det var lika värt som vanligt, eller vad säger du eve? HAHA, det blev inte riktigt som det var tänkt..xD vi skulle ju bara gå på en promenad..
Aja, men idag (lördag) har jag inte gjort nått sp känner att jag inte riktigt är på topp. Förkyld, ni vet så täppt i näsan så att man får huvudvärk.! Inte kul så jag ska väl ta det lungt imorrn oxå och hoppas på att det blir lite bättre till måndag för då är det ju skola igen (som vabligt)xD Men det är bara att hålla ut för sedan är det påsklov.! Längar redan jättemkt, för jag är ju såå värd det!:)
HAHA, aja men nu ska jag göra nått annat som att typ käka pizza! xD goottti!
  So long suckers!<3

En Prinsessas Dagbok

Hejsan alla glada!.;D Jag har typ börjat att uppdatera lite mera nu än vad jag har gjort tidigare! HAHAH, GRATTIS till meej?;O

Jag hade tänkt att berätta lite om min helg som varit eftersom jag inte har nått annat vettigt att skriva om!xD



FREDAG;  Skola började allt medxD haha inte det roligaste man kan göra men men man måste jue..;)
Hade nationellt prov i engelska typ hela dan, man kan ju alltid hoppas på att det gick bra.xD
Eftersom vi hade prov så var det faktiskt en ganska slapp dag.!=)

När skolan hade slutat gick jag på staan men Mia och Disa. Men innan det så följde jag med Amanda,An & Mailn för att lämmna tröjtrycket.!;D HAHA sköönt att man har lämmnat in dom så att man bara kan gå och vänta på att få dom!..;)
Senare så skulle jag ju som sagt möta Mia och Disa. Vi gick på stan ett tag och det ända som Mia snackade om var en tröja på Ginatricot som hon skulle köpa, det ända Disa snackade om var vad hon skulle köpa till sin morfar i present, och så klar så snakcade jag bara om mat!xD hahah LYCKAT!..;D
När vi gått ett tag på stan och alla var nöjda så skulle vi gå till feelgood för att träna med laget<3 Man kan ju inte direkt säga att det är kul men man blir ju stark förhoppningsvis.!=)
Efter lite mer än en timme så var träningen äntligen slut och jag skulle då gå och möta eve och Diana på stan. Jag kan inte berätta om allt som hände för det skulle ta en evighetxD Men ja kan bara säga, tack för en underbar kväll och detta måste vi göra om!:D


LÖRDAG; Efter gårdagen så vaknade jag vid ca 12.00xD haha ganska tidigt ändå eller?(A)
Åkte till stan med mamma och handlade lite snått och gått..eller jag köpte bara 2 tröjor men dom är ändå jättefiina.;)
När vi kom hem från stan så gjorde jag inte nått vettigt.xD Just nu är jag hos farfar och kollar på hokey.;) Går inte så bra för LHC, som ligger under med 2-0!
Senare ikväll ska jag till Ebba för att kolla lite på melodifestivalen, kommer att bli lika kul som vanligt!=)
Ännu senare bli det att gå på bio med Jakub!<3

Puss på denna helg och den kommer nog att bli roligare.! (A)

So long suckers!<3

En prinsessas dagbok

Hejsan! Jag vet att jag typ är sämst på att uppdatera men ja ska försöka att skärpa mejxD haha, vi får jue se hur bra det kommer att gå!. Men jag ska berätta lite om min dag idag hitills iaf.
Vaknade vid typ 12. Det var jättesköönt! HAHAHxD Senare åkte jag till stan med mamma och Mia och det kändes som om vi var där i typ 6 timmar. Men jag antar att det var för att jag inte kollade på så mkt till mej själv. Men det fick ändå bli ett par skor. Dock måste jag lägga in en liten parantes. Det var mamma som köpte dom så att ni inte tror att jag är värsta rik, för jag är typ asfattig. Är inte så bra på att hålla i mina pengar om man säger så.xD
Aja, men ikväll blire sen att kolla lite på melodifestivalen för att se om det är kul denna gång.=)

Hade bra!<3 So long suckers!<3


 HAHA, ganska ljus bild men,men.xD!

RSS 2.0