Fail!

Heey, mitt förra inlägg blev lite fail. Jag skrev att vi skulle ta skolfofto imorrn, och det trodde jag. Men sen när jag kom till skolan så visade det sig att det var inställt och jag hade då fixat mej i onödan.!
Det visade sig att vi skulle ta fotot nästa dag ist. Dvs torsdag 14.30.
När det väl blev torsdag så var man inte lika sur längre som man var då man hade fått reda på att det hade blivit inställt. Men som vanligt så kommer det fler problem.
När min klass går i i aulan så sitter det en annan jävla klass där innne som oxå ska ta foto. Och jag vet inte hur det gick till men det blev väl inte inställt på onsdagen soom vi hade trott, eller jag vet inte.
Så när vi skulle ta gruppbilden och det enskillda fotot så står inte bara vår klass utan en till klass och tittar på. Pinsamt!

Och det sista som failade lite var att jag tror att jag ser ut som en häxa. Serri, jag log med tänderna och det skulle jag aldrig ha gjort för jag ser ju ut som en häxa. Kollade mej i spegeln när jag kom hem och log exakt så som jag hade gjort på skolfotot och det så förjävligt ut.!
Nån mer än jag som inte kommer köpa fotona? xD

Aja, men nu ser jag iaf fram emot en skön helg utan skola!


Smile bitches.

Heej bloggen. Imorrn är det den värsta dagen i skolan på hela året enligt många elever. Dags för skolfoto.
På gymnasiet kommer även katalogen att innehålla alla skolor i hela linköping. Vilket, engligt mej kan vara både bra och dåligt. Börja med det dåliga så blir man glad i slutet. Det dåliga med att katalogen kommer ut i hela lkpg är att om man blir dålig kommer man att bli sedd av hela lkpg, vare sig man vill eller inte. Men skulle man råka blir bra.(Vilket aldrig händer mej) Så kommer man då oxå att bli sedd av hela lkpg. Vilket är bra för då ser ju alla hur snygg man är. (A)
Själv har jag alltid en tendens till att se helt fuckad ut på varje skolkort. Från bebisstadiet till gymnasiet. Eller jag har ju inte tagit bilden från gymnasiet än, men det kommer nog att gå som det brukar.

Good luck, and smile bitches!





Bye Bye, Sweden!

Som jag har skrivit i en del inlägg förut, så sökte jag till ett High School year i Japan. Gissa vad?
Jag kom med. Av 7 platser i Sverige så kom jag med.(!)
Och sen blev det bara ännu bättre. Jag skulle ha åkt i Augusti 2010, men nu åker jag redan i Mars-10.
Gissa om jag är pepp på det. Även fast jag har svårt att tro det själv så är ´jag inte nervös eller rädd. Än så länge. Men det kommer säkert veckan innan jag ska åka.
Jag har en massa småproblem som jag måste fixa innan jag åker. Men det största av dom är att jag inte kan Japanska.! Eller, jo lite men inte tillräckligt mkt för att jag ska klara mej i Japan. Så det måste jag verkligen ta tag i. Det som kommr vara det ända negativa med att åka är att jag måste gå med 94:orna, inte för att jag inte gillar dom men jag skulle hellre gå med 93:orna. Men vad gör man inte för att få vara i Japan i ett helt år. :)
Men jag kommer oxå att sakna alla mina vänner och min familj. Och jag hoppas att dom kommr finnas kvar här när jag kommer tillbaka. 

Oj, jag har faktiskt överträffat mej själv denna gång. Jag har faktiskt skrivit nått på bloggen. Men det är ju faktiskt en fotoblogg så det ska ju vara mest foton. Men just ikv kände jag bara för att skriva ett litet inlägg, som inte blev så litet.

Japan, Here I Come! <3



My week,










You're free in the sky.





En ny start..

Hejsan!

Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen men jag har faktiskt en bra anledning. Mitt batteri til kameran gick sönder och det tog ett tag att få tag i ett nytt, men nu har det kommit. Och jag har redan gått ut i trädgården och fotat och jag tänkte lägga upp den del av bilderna. Sen eftersom man bor i jägarvallen så får man oxå se när flygvapnet hade uppvisning idag.(utan att behöva åka dit) Eftersom dom flög ovanför huset, så jag passade oxå på att ta nårga kort där.




Hiinner inte ladda upp resten av bilderna nu, men det kommer snart! :D <3


RSS 2.0