Sunshine in the rain

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket tid att blogga på. Dessutom har jag ingen dator för tillfället så detta får bli ett kort inlägg, men ikväll så kommer det förhoppningsvis upp lite fler bilder.
Har precis varit ute och gått i cirka 40 min, så skönt med lite frisk luft! Ska snart städa rummet där min katt har spridit sina hårbollar, underbart.
Ikväll är det middag hos min finaste och jag ska även spendera natten där.
Puss!


Kvällen igår


Kul liv jag har just nu

Jag är så sjukt bra på att planera. Nu sitter jag här med ett prov imorgon som jag typ börjar plugga till nu. Jag som har vart ledig hela dagen och nästan hela veckan, jag har haft sjukt lång tid på mig att plugga. Så sitter jag här nu ändå och jag kommer nog få göra det hela natten. Bra planering, verkligen. FML


Mobilblogg

Hade tänk kolla om det går att blogga från mobilen nu. Det har nämligen inte fungerat förut. Just nu är jag hemma hos Kalle och är nyduschad och fin, ska snart börja plugga och det kommer nog ta ett tag.
Pussen


14 dec.

Känner mig hur duktig som helst när jag nu har vart uppe innan skolan för att städa rummet.
Det händer inte ofta, faktiskt så tror jag att det aldrig har hämt förut.
Trodde att jag skulle hitta min samhällsbok som jag måste ha snarast för det är prov på fredag, får panik för att jag inte har hittat den än och jag har inte en aning om vart den kan vara.
Så nu ska jag packa ihop lite saker och bege mig till skolan och hoppas på att jag hittar boken, eller att jag kanske får en ny utan att betala den gamla?
Puss.

En bild från imorse




5 dec.

Dagen började på absolut bästa sätt, jag försov mig.
Råkade stänga av bägge klockorna utan att gå upp, det får fan inte va så längre.
Missade då IV:t och kom senare till skolan för att göra Cornelia sällskap. Det slutade med att hon och Kalle satt och pluggade matte medans jag lekte med Corn's nya mobil. Hoppas min kommer snart också!
Olivia gjorde oss senare sällskap och vi åt lunch, maten va helt okej för att va skolmat.
Dagen gick långsamt framåt och jag slutar ju 17 på måndagar men vår snälla lärare släppte oss 45 min tidigare, det uppskattas!
Har egentligen ingenting at plugga till denna vecka, tack gode gud. Men nästa vecka väntas en massa olika saker som ska göras. Tänker inte börja på dem nu verkligen inte, utan jag ska istället njuta av att jag inte måste plugga nått. Har jag förresten nämt att jag är ledig imorrn, kan inte bli bättre. Älskar att jag inte läser matte längre!

Känns som om jag inte riktigt hör hemma på bild idag,
så det får bli en gammal halvläskig bild helt enkelt.


RSS 2.0