27 juni

Kände att det va dags att uppdatera här igen, det var ju ett tag sen.
Har hänt en hel del sen sist, bland annat midsommar. Den spenderades med mina fina vänner i Törnevik, vi var där hela helgen och bara körde. Sjukt kul och värt.
Idag har jag hängt i berg/ ljungsbro hela dagen men Olivia & Jose plus en massa annat trevligt folk. Det va riktigt skönt o jag älskar att värmen äntligen har hittat hit. Imorgon blir det att åka till de nya badet i Johannelund med Cornelia och förhoppningsvis Olivia. Kommer bli awesome det med.



passar på att visa en halvsuddig bild på mitt senaste påhitt

Tisdag

Hejsan,
Gud vilken dag jag har haft, det va länge sen som jag gjorde så mycket på en dag.
För en vanlig person kanske detta inte är så mycket men jag är sjukt lat, så det är mycket för mig.
Vaknade vid 7 imorse utav att en kompis smsade, "HAHAHAHAHHA" så jag skulle vakna vilket jag gjorde. Skitsnällt.
Lyckades som tur va somna om och vaknade vid 9, gick upp och satte mig vid datorn.
Jag har också städat hela övervångingen för att få pengar till krogen på fredag, tagga! Det blev en paus i städandet som jag spenderade med Eve på Ikano. Hon hittade en massa snygga saker, medans jag fick gå o kolla eftersom jag är pank. Underbart.
Nu sitter jag och kollar på O.C som måste vara de bästa som finns, så der ska jag fortsätta med.

Jag idag.

13e Juni

Har gått på sommarlov, helt underbart. Vädret är jättebra, blåser lite men vafan varför klaga?
Gick upp vid 7 imorse för att gå på jobbinfo på tekniska verken, kan väl inte säga att det va jättevärt.
Men när jag kom hem solade jag lite och ska snart ner till stan för att ha körlektion, kul!
Vad som händer ikväll vet jag inte än, men nått kul måste ju dyka upp. Jag menar det är ju sommarlov!

två bilder på mig idag



Vi vet hur det känns

Dagen före skolavslutningen och gud va de ska bli skönt med lov. Känner att det är precis vad jag behöver just nu, inte för att det har vart jobbigt i skolan. Det är bara något jag behöver nu.
Dagen började med att jag mötte upp klassen vid halv tio i Kungsträdgården för lite lekar, kan väl inte säga att det va jättekul direkt. Men efter det blev det att gå hem och ladda för den första körlektionen. Skönt att den är slut nu, men det va faktiskt riktigt kul och jag älskar min lärare!
Bakat har jag också gjort idag, till hela klassen så vi kan fika efter avslutningen. Hoppas verkligen att det blev bra, chokladcookies med non-stop blev det.
Snart ska jag hoppa in i duschen så jag är fin tills imorrn, men först ska jag städa rummet.
Vi hörs.


Grattis



Säger Grattis till världens bästa som fyller 18 år idag.
Älskar dig vännen <3

6:e juni

Chaa.
Vet att jag skulle ha lagt upp bilder på det som jag köpte i Stockholm, men jag har helt enkelt inte orkat det. Bilderna kanske kommer upp senare ikväll, vi får se.
Men hur som helst, idag var det sjukt varmt ute så dagen har spenderats i Berg med trevligt folk. Måste säga att det är mycket underskattat att chilla galet med vänner. Någonting som borde göras oftare.
Nu ska jag snart ta en dusch för jag känner mig lite äcklig efter att ha solat hela dagen. Sen kommer Olivia hit och ska sälja newbody för hennes fotbollslag, jag måste bara ha några paket.


Stockholm

Kom precis hem från en heldag i Stockholm med Mamma, Mia, Sofie och kusinerna. Det va riktigt kul, men kanske lite för varmt för att springa omkring i affärer. Men man ska inte klaga så länge det inte regnar.
Har köpt lite smått och gott, trots att jag trodde att jag inte hade så mycket pengar, skumt. Vad jag har handlar kommer jag visa imorgon för jag orkar inte det just nu.
Nu blir det att fixa iordning sig lite för man är inte så fräsh efter några timmar i bilen, sen blir det finbesök.
C ya.


Chaa gullet!

2a Juni

Chaa!
Första dagen på minilovet. Tog en sovmorgon som jag tyckte jag förtjänade. Drog sedan till Ikano med Vicke & Mia ett tag men vi åkte ganska fort hem igen. Efter det gick jag till Eve, en mycket rolig prick.
Känner att det börjar bli dags för mat snart och efter det blir det att kolla på Oc. Jag har helt besatt av det just nu, men det är sjukt bra.
Imorgon när det ryktas om att det ska bli cirka 30 grader här och strålande sol, drar jag iväg till Stockholm och shoppar. Kommer bli en mycket svettig dag bland alla människor och affärer, men det ska bli kul.
( Btw, idag är det två veckor kvar tills jag fyller) Yes!
C ya.


Dagens

1a Juni!

Hade den sista franskalektionen idag. Kan inte beskriva hur glad jag är för det, så skönt att det är över!
Jag ska nu aldrig prata franska igen, inte ens under hot.
Ser fram emot en skön långhelg då jag inte börjar förns på tisdag igen, riktigt skönt. På fredagen sen är det skolavslutning, och sen lov. Men jag måste ju överleva fram tills dess också.
Vi får se hur det går.


RSS 2.0