living for the day, not thinking 'bout tomorrow

Springer just nu runt i huset och städar som en galning. Tror huset aldrig ha vart så rent som nu.
Imorgon är det valborg och det firar jag med att ha en middag/fest hos mig. Hit kommer några gamla barndomsvänner som jag älskar av hela mitt hjärta. (Cornelia är oxå en bra prick, hehe)
Väntar också på att Evelina ska komma till mig och göra mig sällskap över natten.
Det var för länge sen som vi sågs och sov över, kommer bli lika härligt som det alltid har varit.
Men nu måste jag fixa med min dator och Tv som inte vill samarbeta med mig ett dugg. Är jag förvånad? Svar nej eftersom jag är en av de mest otekniska personerna som någonsin kommer gå på vår jord.

Bild från Peking

China Part 2

Bildbomb på alla inköp som gjordes av mig under resan. Riktigt stolt faktiskt.












Allt detta + en dunjacka som jag inte orkar ta kort på, och lite småpresenter.

China Part 1










Bara några av alla bilder från resan. Asgrymt land, konstigt men awesome.
Mer bilder kommer!

Vi sees!

Drar mig snart mot Stockholm-Arlanda och sen imorgon vidare till Kina. Kommer inte kunna blogga förns jag är hemma igen, då blir det bilder från resan.
Ha det bra här i Sverige, har hört att det ska bli typ 25 grader i Peking. Värt.
Hejdå!


love, the kind you clean up with a mop and bucket

sorry för en dålig uppdatering men jag har inte haft orken att blogga. Man kan väl inte säga att jag har haft mycket för mig men jag har som sagt bara inte orkat. Men nu ska det bli ändring på det, iallafall tills imorgon, för jag åker nämligen bort imorgon och är borta hela lovet. Det kommer bli uppdatering om resan när jag har kommit hem.

Imorse vaknade jag iaf upp hos Olivia, alltid lika trevligt. Vår lilla trio drog oss in till skolan och jag hade en lektion som bestod av att enbart lyssna. värt. Sen blev det gymmet med corn och som avslutning Subway. Men andra ord en undebar dag, synd att kvällen inte blir lika awesome. Den består av plugg,plugg och plugg. Hörs.


EllinorSofieWiklund

Nyduschad och fin, har precis pluggat i ett x antal timmar och jag känner att jag snart inte kan göra mer åt provet imorgon. Det får helt enkelt gå som det går.
Hade engelska nationella idag, den muntliga delen. Det var inte så farligt som jag hade trott och det gick faktiskt skitbra. Efter det så hade jag håltimma som jag spenderade hemma och passade på att plugga lite då med. Sen mötte jag upp min kumpan på skolan och vi gick till samhällen, där vi lekte en lek som faktiskt var riktigt rolig.  Slut på skoldagen, värd.
Får passa på att hälsa Cornelia att hon gärna kan bli frisk snart. Krya på dig din lilla räka, vi som ska på party o allt. Trion ska helst bestå av tre personer vet du. <3


Jag och min syster. Vet inte varför jag la upp denna bild, vi är ju inte så snygga.
Eller så valde jag den bara för att det är ovanligt att vi vågar stå såhär nära varandra. Vad vet jag.

But at the end of the day, love really did conquer all



RSS 2.0